What We Do

Adaptive Reuse

  • Hill Retreat Home for Vishal & Rekha Bhardwaj | Landour, Mussoorie, Uttarakhand, India | This home was designed for the musician/film maker couple who bought upper floor of the derelict 150 year old building in the lower Himalayas. The readapted design completely transformed the original while keeping the perimeter and the volume in accordance with the cantonment board regulations.

  • Hill Retreat Home for Vishal & Rekha Bhardwaj | Landour, Mussoorie, Uttarakhand, India | The new home uses the existing envelope with the attic space for bedrooms and extends the south side gallery into a raised deck with a solarium with a 180 degree view of the valley and the Shivaliks. By inserting a new floor the covered area was increased from 2000 to around 4000 square feet.